Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Yritys

Täyden palvelun ilmanvaihtoyritys

J. Hakanen Oy perustettiin vuonna 2003.

Yritys on kasvanut merkittäväksi ilmanvaihtoalan asiantuntijayritykseksi ja olemme vakiinnuttaneet asemamme yhtenä pääkaupunkiseudun merkittävistä ilmanvaihtoalan yrityksistä.

Olemme osaltamme vaikuttaneet useiden päiväkotien, koulujen, sairaaloiden, ym. laitosten sisäilmaongelmien selvityksissä ja ongelmien ratkaisuissa.

Ammattilaisia

Henkilökuntaamme kuuluu tällä hetkellä 10 ilmastointialan kokenutta ammattilaista. Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta onkin yrityksemme menestyksen ja tehokkaan toiminnan perusta. Yksi vahvuuksistamme on työn joustavuudessa ja työ toteutetaan nimenomaan asiakkaan toiveita kuunnellen.

Rehellisesti ja määräysten mukaan

Käytössämme on laadunvalvontajärjestelmä. Lakien, yleisten määräysten ja ympäristöarvojen noudattaminen kuuluu itses täänselvyytenä tapaamme toimia. Varmistamme jokaisen
kohteen onnistuneen lopputuloksen työn huolellisella suunnittelulla ja valmistelulla, laadukasta ja hyvää rakennustapaa noudattaen.

Noudatamme ja valvomme tilaajavastuulain toteutumista kohteissamme. Todisteena vastuullisesta toiminnastamme käytämme ”Luotettava kumppani” -tunnusta. Näin tuemme alan rehellistä kilpailua ja teemme tietojentarkistuksen asiakkaalle helpoksi. Asiakkaamme saavat ajantasaiset tietomme suoraan Tilaajavastuun Raportit-palvelusta https://www.tilaajavastuu.fi/raportit

Taloutemme hyvästä huolenpidosta kertoo korkein luottokelpoisuusluokka AAA.